Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

 

Vejles moderne møbelhus
HJEMME HOS Bolighuset Vejle er et moderne møbelhus i to etager på Løversysselvej, ikke langt fra motorvejsafkørsel 60, Vejle N, og Horsensvej. Vi leverer møbler til hele Vejle-området, Jelling, Tørring, Løsning og ud langs Vejle Fjord.

Skræddersyede møbler
HJEMME HOS Bolighuset Vejle har vi fokus på møbler og boligindretning. Vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig om valg af materialer, indretning og møbelpleje. Det er vigtigt for os, at de møbler, du får, passer som skræddersyet til dit liv og din indretning hjemme hos dig. Vi er en vi er aktiv og engageret del af Bolighuset v/Jels Møbler, som har sit udgangspunkt i Jels, og siden er vokset den jyske østkyst - blandt andet Vejle.

Stort udvalg af møbler i høj kvalitet
Samtidig er vi en del af kædesamarbejdet HJEMME HOS, der samler møbelbutikker over hele landet, med styrke i den lokale fagmands erfaring og viden. Dermed kan vi altid tilbyde det nyeste og bedste inden for boligindretning og møbler. Det giver os et stort udvalg af bl.a. mange danske møbler i høj kvalitet til fordelagtige priser.

Service i top – levering og montering
Vi vægter den gode service og derfor har vi fri fragt på alle ordre. Hvis du handler for over kr. 5.000, så samler og opstiller vi også dine nye møbler hjemme hos os dig, helt uden ekstra omkostninger.

HJEMME HOS Vejle Bolighus
Løversysselvej 2
7100 Vejle

Tlf: +45 75 80 20 80

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123